Hur man gör hemlagad müsli.

Sätt ugnen 200°C varmluft.
blanda 3 msk ljus sirap och i msk oliv olja i en kastrull. låt smälta samman.
Blanda alla grejer du vill ha i din müsli. Jag andvände mig av kokos, havregryn, olika slags nötter, sesamfön och någon annat slags frön.
När sirapen och oljan har smällt så häller du i den i bunken med dom torra ingredienserna och blandar.
Häll ut "smeten" på en plåt.
Grädda i ugnen tills det övre lagret har blivit gyllenbrunt.
Ta ut plåten och rör om så att det undre lagret också får färg. Grädda i ca 1 minut till.
Häll upp müslin i en burk när den har svalnat lite.
Jag äter müslin med vaniljyoghurt.
Min frukost bestod av blåbär smothie, ost dubbelmacka, vaniljyoghurt med hemlagad müsli. Äpplet år jag inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0