brunnar och 127 timmar

idag slutade vi 13.00 i skolan efter en rolig tema dag. Jag, Amanda och Viktor bestämde oss för att gå på bio (men vi visste inte vilkenfilm vi skulle se)...Så vi gick till söder salongen och tittade vilka filmer som gick. Den ända filmen som gick var 127 timmar så den skulle vi då se. Kassörskan frågade om vi var 15 så Amanda svarade ja och vipps så var vi inne i biosalonden. VI KOM IN fast vi bara är 12/13!!!! FEET cooolit ju. Filmen verkade rolig i början men sen så fastnade huvudpersonen i en glipa mellan 2 berg mitt ute i öknen, handen och en del av armen klämdes fast mellan berget och en stor sten som ramlade på han!!! sen försökte han skära sig loss men en fickkniv som han hade... Sen gick vi för den var för hemsk och läskig...Men vi är FEET stolta över oss själva att vi kom in på en 15 års film!!
Vi försökte byta tillbaka biljetterna (vi hade bara sett i typ en kvart) men det fick vi inte för hon som vi hade köpt biljetterna av sa att vi hade sätt på filmen i en timma så då kunde vi inte byta tillbaka dom och för att hon var en suuur tant!!
Sen vandrade vi runt lite på söder. Vi gick förbi något ställe men en Brasiliansk flagga och då började Viktor prata om den medans vi gick och Amanda ramlade ner i en brunn!! Asså vägen svängde och då svängde vi också och då tog Amanda tag i en stor kon och så ramlade hon ner med ena benet i en brunn!! Konen stog där över brunnen så att man skulle se att man inte skulle kliva där. Men det gjorde Amanda ändå för att hon halkade... GUD vad konstigt, vi ser på en film om en kille som gillar att klättra i bergssprickor i öknen och han ramlar ner i en brun och sen när vi går så ralar amanda ner i en brun....haha det var lite av dagen det...

Kommentarer
Postat av: blomflicka

<3

jag är så smidig

2011-02-23 @ 17:02:32
URL: http://blomflicka.blogg.se/
Postat av: blomflicka

HÄHÄ gud vad jag frös om röven!

2011-07-20 @ 22:28:06
URL: http://blomflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0