en dag med lollo


mhm...

1.Amanda med suuperkort hår. 2.Ett eluttag i gamla lägenheten. 3.Min hand i höstast när jag altid ritade på dom. 4.Maia och Henry i höstast när vi var ute. 5.Storebror Ludde och Henry när brorsan var och hälsade på.

bästa barndoms böckerna

Ludde böckerna hade jag nog nästan alla av. Älskar Luddes byxor!
Vem ska trösta knyttet är en fantastisk bok. Mammas favoritbok också! (såå fina illustrationer ocksåå!)
Olssons Pastejer är nog den bästa av alla bästa böcker!
Lilla Räddharen är en gammalgammal bok som mamma läste för mig och maia.
Tullans Tomater är såå underbar! älskar hela boken och illustrationerna i den!!!
Jag fick en bok av Farmor när jag var 7 tror jag. Den handlade om ett marsvin som hade en fantastisk familj och liv men sen dör. Jag blev så ledsen när mamma hade läst den för mig så jag gömde den så den ALDRIG skulle läsas igen...

26 februari

Efter en dag i hemmet är jag ganska trött. Sitter vid soffan och väntar på att The Big C ska börja. Det är en son härlig att man bara blir glad och men också väldigt sorglig serie.
Jag har käkat pasta med champinjoner och bakat en grym jordgubbspaj till efträtt.
Hittade ett par suuperfina örhängen för 10 spään på Ur&Penn.
Mammas favvoserie går nu på tv som också är ganska bra fast lite svår att titta på. Den är så "vuxen" på något sätt så det är liksom svårt att hänga med i den. Fast måste ändå säga att tjejorna eller ska man kalla dom damerna i filmen har underbara klänningar!
ADIOS!
puss
från
en
trött
liten
unge
vid
namnet
HEDDAA
h
e
j
d
å
lilltåå
Vi hade musiktävling i fredags på musiken och då spelades en massa gamla(gamla och gamla men...) låtar som jag hade hört massor med gånger men visste bara inte vilka som sjöng. Det visade sig vara bandet KENT så jag har börjat lyssna på dom. (igen). Väcker en massa minnen.

yoo

Ny klänning jag köpte i dag på monki. 60 kr VÄÄRSTA KAPET!!
en cykel som jag gjorde mitt i natten...
en klocka som jag köpte idag på emmaus med filippa!

brunnar och 127 timmar

idag slutade vi 13.00 i skolan efter en rolig tema dag. Jag, Amanda och Viktor bestämde oss för att gå på bio (men vi visste inte vilkenfilm vi skulle se)...Så vi gick till söder salongen och tittade vilka filmer som gick. Den ända filmen som gick var 127 timmar så den skulle vi då se. Kassörskan frågade om vi var 15 så Amanda svarade ja och vipps så var vi inne i biosalonden. VI KOM IN fast vi bara är 12/13!!!! FEET cooolit ju. Filmen verkade rolig i början men sen så fastnade huvudpersonen i en glipa mellan 2 berg mitt ute i öknen, handen och en del av armen klämdes fast mellan berget och en stor sten som ramlade på han!!! sen försökte han skära sig loss men en fickkniv som han hade... Sen gick vi för den var för hemsk och läskig...Men vi är FEET stolta över oss själva att vi kom in på en 15 års film!!
Vi försökte byta tillbaka biljetterna (vi hade bara sett i typ en kvart) men det fick vi inte för hon som vi hade köpt biljetterna av sa att vi hade sätt på filmen i en timma så då kunde vi inte byta tillbaka dom och för att hon var en suuur tant!!
Sen vandrade vi runt lite på söder. Vi gick förbi något ställe men en Brasiliansk flagga och då började Viktor prata om den medans vi gick och Amanda ramlade ner i en brunn!! Asså vägen svängde och då svängde vi också och då tog Amanda tag i en stor kon och så ramlade hon ner med ena benet i en brunn!! Konen stog där över brunnen så att man skulle se att man inte skulle kliva där. Men det gjorde Amanda ändå för att hon halkade... GUD vad konstigt, vi ser på en film om en kille som gillar att klättra i bergssprickor i öknen och han ramlar ner i en brun och sen när vi går så ralar amanda ner i en brun....haha det var lite av dagen det...

ehj

min systar som jag längtar efeter så (HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR) Mycket!!!
som jag ska hälsa på i sommar!!!!
jag har liksom inte tid just nu att blogga så mycket så jag kommer nog under veckan bara blogga ett inlägg varje dag.
Idag ska jag gå på bio fast vet inte vilken fil.... det ska bli snajsebajse kul!!

#

Sorry för dålig uppdatering men jag har bara inte haft tid/orkat. Har möblerat om i hela mitt rum och fixat och trixat.
Ska snart gå till skolan, ser verkligen inte fram emot att gå till skolan i dag. är lite för trött för det... Första lektionen är FRANSKA och det är suuperroligt! Jag har bara gått på franska i några veckor men märker att det är sååå mycket lättare än spanska (och roligare så då är det lättare att lära sig något för man vill kunna allt). Sen har vi massa tråkiga och konstiga lektioner som man kan sitta och rita på (jag kan faktiskt sitta och rita och vara med och lyssna på det läraren säger samtidigt). Vi har engelska tror jag och det är den tråkigaste lektionen för kÄÄÄÄÄrstin (engelskaläraren) förstör allt! Hon pratar Jätte långsamt och som om att hon har kommit in i målbrottet. USCHH!
Nä nu måste jag kila iväg till båten så att jag inte kommer försent.

parapluie



'


*

snart ska jag dra iväg till stan och träffa filippa och molly. vi ska typ kika runt lite och kanske äta en Mc Flurry! haha älskar Mc Flutty med daim!
filmen är på mig nu när jag har fixat en liten frilla med locktången!

hund


skolan nuu


en miljöbild till intagningsproven till bild och form inriktning i 7:an


'

Sitter i bibblan och bajsar med amanda...det är kul PUNKT nee men datar lite och bloggar lite och så. Det är suupervarmt här inne.  detvardet PUNKT

Hjärtan som jag skulle ge till människor på stan på alla hjärtans dag men jag var sjuk

jag ser helt galen ut...

ma robe à pois


trois petits gars sur la route vers nulle part


une chaussure seul sur le tapis


en rubrik ska stå här men nu gör det inte det, eller...

Idag har jag på mig mina randiga strumpbyxor, en klänning, mina röda örhängen, mina röda armband, 2 tofsar i håret och röda naglar!
jag börjar skolan om 2 timmar men kunde inte sova längre än tills halv 8, hehe det är alltid jag som glömmer bort att vi har sovmorgon så jag kommer alltid någon timme innan till skolan och nu när jag väl vet att vi har sovmorgon så kan jag inte sova...
jag bjuder på en suuper låt:

someone is playing piano

försöker sova. någon sitter och spelar piano i någon av lägenheterna bredvid. samma stycke hela tiden, om och om igen. låter som om någon försöker att lära sig en låt men det funkar inte. hoppas att den där någon lär sig låten snart och sluter spela! jag kanske bara inbilder mig allt. who knows...
jag ska till skolan i morgon. Amanda tar med min klänning (som hon har lånat för att den är för lång för mig) så ska jag sy upp den på syslöjden. Apropå syslöjden så är min syslöjdslärare jättedålig och dum. hon gnäller på alla hela tiden!
jaha nu har den där pianospelande personen slutat så jag ska nog försöka sova nu.
jag har sovmorgon i morgon till 10:00!!!

Nyvaken liten unge

Vaknade för några timmar sen. Har inte ätit frukost än. Mamma är på ikea och köper saker till mitt rum! TIHIII
Det är så jobbigt att vara sjuk! Tråkigt, man hamnar efter i skolan, kan inte träffa kompisar och orkar inte göra något!
Kanske ska baka kakor och kanske tvingar över Amanda på fika i efetrmiddag!
vem vet...

dubulubudo

Efter en dag med snuva, hals ont och feber så är jag ganska trött. Druckit te, C-vitamin, Cola och vatten. Ätit mat...
Ska skippa skolan i morgon för måste krya på mig.
Amanda stressade upp mig är hon sa att bild-bidragen (ska söka till bild och form inriktning till 7:an) skulle vara inne i morgon (14 februari) och jag var ju inte klar! Men det visade sig att dom skulle vara inne 4 mars (tur).
Myser framför TV med hunden Henry. Ser på någon film, den verkar bra!
Nä nu ska jag titta på filmen istället för att sitta med en dator i knät!
Ska nog ha tofsar i morgon och klä mig i rött för det är ju Alla Hjärtans Dag♥

Jag vill bara botas, jag vill inget mera!


Hej


Andy Warhol Sara Moon

Andy Warhol
Sara Moon

Amanda

amandas panda och min björn. Min björn har en syperman pyamas!!! hur coolt är inte det!!
nu har jag vaknat från en djup sömn på 4 timmar. när vi kom hem från fotografiska skulle jag börja städa men somnade.
Amanda kommer om en halvtimma och jag ska smitta henne lite. hehehe...
Vi ska titta på film, dricka stora koppar men te, kramas, jag ska smittas, städa och annat.

Tidsinställt. På Fotografiska

Det är jag det...
Nu sitter jag troligen och fikar på fotografiska. Han nog tittat på en massa finfina bilder och ska kanske köpa någon fin affisch i shopen om dom inte är allt för dyra...
Jag måste bara säga att det går väldigt bra för min blogg just nu och hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg!!
Halsen är lite bättre fast jag är lite snuvig och så. Amanda ska sova hos mig i dag, längtar efter DEEJ AMANDA!! Det var ju såå lände sen vi sågs! 2 HELA DAGAR!!! att jag klarar mig! (du amanda du kan väl ta med lösmustascherna??snällaaaa)

Andy Warhol

Varit ute med den fantastiska hunden henry! Det är helt livsfarligt att gå ut med den hunden nu när det är så halt och det inte är grusat! Man kan liksom ta sats och så drar henry en så man glider i väg, det är suuuperläskigt! Halkade några gånger...
Snart ska jag och familjen gå till fotografiska och titta på Andy Warhols utställning.

Lego type

Experimenterade lite med blixten på kameran. Det blir väldigt fina bilder om man vinklar en spegel uppåt under blixten.

NYvaken frilla

lägg märket till mina fina affischer jag har på väggen!

BÄBISEN hedda

vaknade av att min dörr stod öppen så solen lyste en i mitt rum. Nu låter det som om jag vaknade på ett fantastiskt sätt, men NÄ. Klockan är ju bara 08:06 och lillsyrran tittade på disney channel och dom spelade bara en massa dåliga låtar om och om igen så det var lite jobbigt!
Jag mår i allafall bättre i dag

sjukan & grannar håller mig vaken!

Grannarna har fest...(som dom alltid har) bara en massa dunk musik så man kan inte sova!!! Mamma och David har inte kommit hem från miggaden och jag vågar ju inte gå och säga till.. (fegfis!!!)
Det känns som om jag är jätetorr i halsen och om jag hosta så hjälper det inte!! BUHUHU...... Men snuvan har släppt (: nu låter det som om jag håller på att dö, men jag är nästan aldrig sjuk (brukar inträffa 3 gånger pär år) och då när jag väl är sjuk tycker jag så sund om mig själv!

hubu och bläääää

Nu sitter jag här i vardagsrummet mitt i natten. Snoret rinner och halsen gör ondare. Har kokat en kopp te och hällt i en massa honung!
Idag har jag för det mesta
  • ritat små figurer på mina händer
  • bloggat
  • fixat på bloggen
  • tagit bilder på mig som sjuk
  • druckit te
  • tittat på tv
  • fokuserat på att bli friskare
  • försökt att få många fler läsare på bloggen
  • bakat havrekakor
  • lärt småkidsen att man inte ska äta råvispat ägg med socker (och vem tror du lyssnade på det jag sa...)
  • titta på film
  • ätit ostbollar, ostbågar, pizza, cola, kakor och mackor...
  • läst Kalle Anka (jag är ett stort Kalle Anka fan och prenumerera på det)

illustrations


Mejj

Sitter här på golvet och har precis tittat klart på Bridget Jones´s Dagbok. Det är så synd om henne, bara blir lurad och utskämd hela tiden! Fast den är ju otrolig rolig ändå!!
BAJS

mejj


sjuk blää


fingerdockor


Ännu en dag med snö som klister Ännu en suddig statsminister som pratar och pratar och pratar på en ambitös nivå, tre grisar små

Bakade Havrekakor på 15 min, suuupergoda kakor som är lätta att baka!
150 gram smör
1 1/2 dl strösocker
3 dl havregryn
Smält smöret och blanda i havregryn och socker. Lägg smeten i knäckformar och grädda mitt i ugnen på 175 grader varmluft i ca 10 minuter.

SNÖkaos och ont-i-halsen-sjukan

(bilder från snökaoset nu)


Har precis druckit upp en 3/4 liter kopp vanilj te dränkt i honung. Jag är sjuk. Ont-i-halsen-sjukan har jag och valde att stanna hemma i dag. Mamma, David och alla barnen (maia min syster och 2 bonussyskon som är Davids barn) kom hem efter en timma. Fattade inte varför dom kom. Men dom kunde inte ta sig till deras skolor. Mamma och Maia skulle åka komenalt till LIIIDINGÖ men inga tåg eller någor kom. David, Samuel och Emelia skulle åka bil till GUUUSTAVSBERG men det gick inte att köra. Så helt plötsligt har jag sälskap den här tråkiga dagen kanske blir lite rolig (:  Jag trodde bara att det snöade lite men det var ju KAOS i hel landat!!!

Snökaos i stora delar av landet

a
a
a

Snöovädret ställer till stora problem i stora delar av landet. 
I Stockholm ställs en stor del av busstrafiken in under morgonen och förmiddagen och tågtrafiken längs Norrlandskusten drabbas också hårt. 
Samtidigt varnar Trafikverket för begränsad framkomlighet på många håll. 
- Det är extremt, säger Thomas Eklund, trafikledare i Stockholm, till Expressen.se.

 

Snö och blåst har slagit till med full kraft under natten till fredagen och på fredagsmorgonen.
Mycket av busstrafiken i Storstockholm ställs in under fredagsmorgonen på grund av snöovädret. Även enstaka avgångar i pendeltågstrafiken ställs in under morgonen och förmiddagen på grund av problem med framkomligheten, skriver SL på sin hemsida.
Flera lokaltåg mellan Gävle och Sundsvall är också inställda under morgonen, enligt Trafikverkets hemsida.
Vädret orsakar även förseningar i flyget i Stockholmsområdet. På Arlanda används bara en landningsbana för att personalen ska kunna röja undan snön och där kan det bli förseningar på upp till två timmar. På Bromma flygplats får resenärer räkna med förseningar på upp till en halvtimme.



HEJDÅ=Sova

Det bara snöar och snöar!!! TRÖTT PÅ SNÖN NU! VILL HA VÅÅÅR. då vet ni det.
HEJDÅ

snyggingar


TANTERNA!!!


Som sagt så fyllde amanda år i dag! Hon fick en massa lös MUSTACCCCCHHER. Hon hade på sig den röda hela dagen och fick massor med komentarer!
idag när jag satt på tunnelbanan från tandläkaren så satt en liten gullig tant mittemot mig. På hötorget stiger en annan tant på och satte sig bredvid mig. Tanterna hälsade på varandra och det visde sig att dom kände varandra. Båda hade varit hos tandläkaren och den ena tanten pratade om hur dyrt det skulle vara om hon skulle fixa sina tänder som håller på att ramla ut ur munnen på henne. Sen frågade den ena tanten till den andra vart åhléns låg för hon ville så gärna köpa en mascara (gulligt!!). Den andra tanten berättade vägen och så. Den ena tanten frågade om den andra skulle ha sitt födelsedagskalas snart och den andra sa att hon skulle skippa det. Men den andra tanten skulle ha ett storstort kalas i sommar när hon fyllde år!!! SÅÅ GULIGULLIT!!!!

Hurrra hurrra hurrra för amanda!!!!!!!!

(två bilder som jag fick upp på google när jag sökte på "sånt som är extra fint")

Jag vaknade av att det var helt tyst i lägenheten (min mamma och illasystern brukar gå upp 6) så jag tittade på min klocka som det av förvåning stod 18:30 på!!!! Jag skundade mig upp och tittad på klockan i köket. Den visade 07:11!! skulle ha gått upp 06:55 så blev lite panikslagen. Skulle ju gå ut med hunden och packa ner presenter och kamera, äta frykost, borsta tänderna, kamma håret, packa väskan, ladda ipod!!!!.
Och nu har jag gått ut med hunden och ätit frukost och ska gå om 5 minuter!
Amanda fyller år i dag!!!! min älskade Amanda!!!! Vi ses om en halvtimma Amanda! då ska du få presenter!!!!
PUSS OCH BAJS!!!

BANANKAKA


BOB HUND

)
(min galna lillasyster!)

Jaha nu är internet tillbaka i huset!
Idag efter skolan så stack jag och amanda till stan för att jag skulle köpa en penna på en affär. Vi gick runt på hornsgatan och försökte hitta den där speciella affären. Jag tvingade in Amanda i massor med Inrednings butiker (jag är lite galen i inredning för vill göra om mitt rum!!!). Vi snodde varsin affisch vid slussen!
Vi åkte sen hem till för vi skulle fira Amanda (hon fyller år i morgon!!♥), men då var ingen hemma! Så vi fick äta Cheese caken själva. Hon fick en liten present i förskott (en BARBIE!!!!).mm...
Jag, mamma och lillasystern gjorde pannkakstårta till middag!
och nu sitter jag här framför TV och tittar på cops... en kille slog en polis så att han började blöda!! USCHHHH!!
SES I MORRON!!

Tidsinställt. Mandis!!

Nu har jag förmodligen precis vaknar och ska gå upp och äta lite breakfast! har nog på mig shorts och en fin tröja!
puus
får nog tillbaka internet i dag!

tidsinställt. mitt hårs förändring på en månad!

här hade jag långt hår!
ganska kort hår
så kort att jag kan precis kan ha suuper korta tofsar!

Tidsinställt

(bullar som jag bakade för några dagar sen, dom blev en stor hitt ska jag säga! tog slut direkt!)
nu är jag förmodligen i skolan och har det tråkigt och försöker hänga med på dom tråkiga lektionerna!

Cause, she has taken her stuff and - Just moved in

(mitt finfina fisk örhänge)

nu är det så att internet inte funkar hemma så jag kan inte blogga så mycket på några dagar. det får bli några tidsinställda inlägg dom kommande dagarna.
nu sitter jag på mammas kontor och bloggar lite medans lillsyrran fösöker sy på den krångliga symaskinen.
PUUS och KRAM!

mammii

min älskade hund med min älskade mammii!
puus!

en dag i februari

gjorde några RÖDA armband!
gick till Gildas med mammsi och millan
en av dom finfina väggarna på Gildas
millan trixade med sin lilla kamera
vi fick dom bästa platserna på cafét
min finfina bildlärare hänger på en av väggarna på Gildas

Låt mig få presentera mitt RUM!!

den tråkiga delen av mitt rum
myshörnan med massa kuddar och kalle anka tidningar!
min kamera samling och liten del av myshörnan
stor del av rummet, mitt fina RUM!!
nog den tråkigaste utsikten man kan ha!
lilla jag!

Hej och Hoj eller vad man ska säga!

Hej! jag heter hedda hennix (såå roligt!!). Är en 12 årig liten barn rumpa som älskar rött! RÖTT RÖTT RÖTT! det är vad jag tänker! hela tiden rött! jaja...
Jag bor i en lägenhet med mami i sjöstaden i stockholm. Hänger gärna och ofta i SOFO (södermalm) med Amanda. Chillar runt och tittat kanske in i någon second hand butik, kanske fikar. vem vet.
Jag har en mamma och pappa, 4 syskon, 4 ingifta och en hund Henry. Jag går i sofia skolan på söder och ska gå Bild och Form inriktning i 7:an med Amanda. Nu undrar ni säkert vem Amamda är som jag har nämt så många gånger. Jo Amanda är min bästa vän och vi gör mkt tillsammans! Älskar Mandis!
Jag ritar, målar, Fotar (äger en Nikon D3000), softar, chillar, tränar konståkning, lyssnar på reggie och rapp, dricker te ibland men föredrar VARM CHOKLAD, har en kånken rygga som jag älskar, äger den mjukaste sängen från IKEA (woooowwww), snor affischer på stan..., läser franska (har precis bytt, läste spanska förut), bär nästan alltid shorts i ur och skur, kan inte ha klänning eller kjol för då känner jag min naken..., älska OSTBÅGAR!, kan inte se filmer som är dubbade till svenska, bor ofta i mina hängselbyxor, bäddar inte sängen på morgonen, äger en pippitröja och massa annan tråkig information om mig kan man fråga Amanda eller mam om!
KRÄMM KRAM!

RSS 2.0