Hem

Om några timmar åker jag hem till huvudstaden. 
Puss

29.7.11

Klicka på bilden på lite fin musik.

Glad

Jag är så glad för jag ska till Stockholm all Star festival med Kristoffer!!! Längtar!!!
Ville bara säga det.
Peace Out dudes

Så himlans fina killar

När man lyssnar på dom hamnar man i Amelie från Montmartre nästan. Eller bara i tankarna. Men vore ju fint om man färdades till Frankrike när man hör dom. Nu kom jag på en bra uppfinning som jag tycker ska uppfinnas, en telepartor som skickar en till dom platserna som man vill till. Just nu vill jag till Frankrike och äta macarons och leva mig in i Amelies roll.

HejHej

Sitter och lyssnar på Broder Daniel, ska snart gå och sussa säng.
Vill bara säga hejhej till alla nya läsare som har kommit. Puss och Kram på er. Ni kanske kan berätta lite om er själva. Bara någon rad.
Peace Out.
Jo föresten! Har just nu beslutångest. Ska jag färga mitt hår svart eller rosa (som bilden i menyn, där färgade jag det med karamellfärg. Så jag har inte rosa just nu). Vore jättesnällt om ni lämnade en liten kommentar.

Sommar i Stockholm

Iväntan på att Petter skulle börja spela på Gröna Lund
Färgat mitt hår rött.
En av alla katter som sitter på husen på söder.
Fick så långt hår att jag kunde sätta upp det i en tofs.
En lyckokaka.
På väg till Sickla Strand.
Klotter.
Så tog jag tunnelbanan till
rean på Beyond Retro i förhoppningar om att stöta på Elsa Billgren (och att hitta någon fin sommar klänning).
Tyvärr hittade jag inte något fynd eller Elsa.
Jag drack lite bål och åkte hem.

Och jag undrar vad som händer i vår del av stan

Tuggar lite polkagris.
Snart ska vi gå iväg till grannarna och grilla. Så blyg som jag är tänker jag inte ta med min kamera, har aldrig träffat grannarna och vill inte fota då.
Peace Out
(Tack finisar för att ni läser min blogg, nytt besöksrekord idag ♥)

Jag är allt du drömt.

Jag läser en bok. 
Ganska svår bok. Men har bara läst 60 sidor, har inte hänt så mycket än.
Men väldig fin.

Man måste dö några gånger inan man kan leva.

Jag har fått ett nytt armband.
Från Pandora.
Elefanten har så fin bak.
Tack fina älskade mamma.
(Jag är så pepp för hemresan till Sverige. Verkligen älskar Stockholm och alla gator.)

Vi två är saknade till Havs.

Trodde aldrig man kunde sakna en stad så mycket som jag gör. Varje natt så ligger jag uppe i en/två timmar och bara tänker på Stockholm och allt som händer där. Regnvädret som jag missar. Höstadiet. Att det ska bli så spännande när jag färgar håret svart. Hur jag kommer se ut i svart hår. Om jag ska ha Dr Martens eller Converse första skoldagen. Svenskt godis (är helt förvånad, trodde amerikanskt godis var så mycket godare men nope). Loppisar. Hur min väska kommer se ut när det landar i brevlådan. Om jag ska börja ha mascara till 7:an. Om jag ska slösa lite pengar på biobiljett och se sista Harry Potter filmen eller om jag ska göra som vanligt och hyra filmen istället.
Jag kommer ha helt fullt upp med att träffa kompisar så när ska jag hinna låna den där fina boken på bibblan, fixa klart i mitt rum, träffa pappsen, baka en kaka, blogga. Ja, hur ska jag hinna b.l.o.g.g.a ingen aning.
Det är helt sjukt hur mycket jag tänker på kvällarna. Trodde det inte fanns plats för så mycket tankar i ett litet huvud. Helt sjukt hur mycket jag saknar Stockholm också. Har verkligen blivit en stadsråtta!

Hatar

Fattar inte hur man kan göra sådär. Det är hemskt hemskt hemskt. Blir så himlans sur.
Fattar inte hur han kan döda folk. Så himlans dumt!
Vet inte hur jag ska förmedla mig men hoppas att han försvinner, dör, livstid i fängelse. Vad som helst.
Bara han försvinner och slutar med allt det här.
Skithög!
Hatar Hatar Hatar
Har han inte tänkt på vad som händer med alla nära och kära till offrena. Har han inte tänkt på vad som händer med alla. Alla drabbas ju på något sätt. Hur ska han kunna leva med det.
ÅHH!!!! Blir så sur sur sur!
Hur kan man döda folk? Hur kan man döda barn? Hur kan man döda alls?
Skithög.

The Cambridge Satchel Company

(googlebild)
Den är min min min och inte din din din för den är min min min. Bara min min min!!! Så glad glad glad just nu nu nu!
När jag kommer hem väntar den på mig, för den är min min min och bara min min min.
Är helt klart värt ett helt barnbidrag.
Ett plus är att det kommer stå HH (Hedda Hennix) ingraverat på locket.
Min min min.

House


Frukost på Amerikanskt sätt

Våfflor med sirap, kanel och jordgubbar.
Peace Out

För att världen lyssnar på så dålig musik...


Får ni lite bättre musik

bright


Jag ramlar hela gatan fram.

Tjeeeena.
Här sitter jag i ett airconditionerat vardagsrum och lider av knäont. Så klantig som jag är så snubblade jag i en trappa i dag och slog i knät i sten hmmm... nu kommer jag inte ihåg vad det heter. Ehh ni vet det där staketet (?) som sitter på sidan av trappan. Räcke det kanske heter. Venne. Aja. Det där staketet var i sten och jag halkade och så åkte knät in i väggen/staketet/räcket. Jepp, lite info om vad som hände mig i dag. WallaWalla.
Sitter och lyssnar på Kate Nash och äger fett. Ne men har ätit en vääääldig fettig och tjock pizza (utalas pisssaa) som var lite för fettig och tjock. heee.
För alla som vill veta något äckligt: Broshan har slitit av sig stortånageln. Eller den satt fast lite. Så han fick åka till sjukan i dag och ta bort hela nageln. UUUCCHHH heee... jepp. Här skadar alla sig lite sissådär ibland *.*
Nu lyssnar jag på The Asteroids Galaxy Tours istället.
Vet ni vad som är skummt. Jag har perioder som typ består av två veckor som jag bara lyssnar på en artist. För typ en månad sen lyssnade jag bara på Andreas Grega, sen var det Parken, nu Håkan Hellström (fast försöker lyssna på lite annat också för att inte snöa in mig och sen när jag upptäcker något nytt tycke jag att allt annat är dåligt).
Konsitg taktik jag har va??
Aja, ska nog sluta skriva på det här inlägget, känner att det blev väldigt konstigt. Fast jag är ju lite skummizz. Hee
Nepp ska sluta skriva.
(föresten vad har hänt med alla fina kommentarer?? ni skriver inte till mig så ofta längre, tråkigt tycker jag. Kommentera på vettja så blir jag glader jaoo, ouppss ännu en konstig mening...)

Staden


Yellow

Jag kände mig jättecool när jag stod och poseade, men när jag tittade bilden så såg jag att jag såg jättetöntig ut (lite konstig mening menmen). Skummt*.*
Den ända som lyckades se cool ut på den här bliden var Emelia med sina brillor^^.

wallawalla



fin filmsnutt


Fint.

WallaWalla!
Snart ska vi röra oss ner till stan. Jag ska försöka hitta lite fina armband och vykort. Sånt som man inte är i behov av men man vill ha det för att det är fint. Finns ju tusentals saker som är onödiga men fint. Det är det som gör sakerna så fint. Finfint.
Kanske äta glass också. Får se vad vi hittar på.
Vykorten ska jag skicka till er i Svea Rike (heppheppjaoo).
Om det finns en kamera affär som säljer polaroidfilm skulle det ju vara så himlans najs!
Poz
Här har ni något att unna er med (snodd från Flora, men var så fint att jag behövde råna henne lite^^).

°

"jag är absolut ingen klassisk skönhet och inte speciellt snygg egentligen. jag äger inga av dom dragen som klassas som "klassisk skönhet". men så länge man sträcker på ryggen och ler ofta, så tycker dom flesta att man är söt ändå. så gör det. tänk inte att någon annan skulle vara bättre än dig. det stämmer oftast inte"
Sandra Beijer

KramSnö

↑ Så fint!

Wind Surfing Day


"Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig"

Såhät såg dagen ut. Vi tog bilen i 20 min och sen fick vi gå 2,5 km. Jag kokade, bokstavligen. Men då var det ju himlans skönt att hoppa i vattnet. Lite svalkande men ändå varmt.
Det var krabbor överallt på klipporna, väldigt läskiga svarta krabbor. Fina fiskar var det i vattnet också som vi snorklade och tittade på. Hoppade från en klippa och filmade under vattnet. Himlans (kan verkligen inte skuta säga himlans) Najsnajs!
Precis innan vi skulle gå så plockade jag fram kameran och skulle knäppa några bilden, efter någon sekund börjar alla skrika "PUT THE CAMERA DOWN!!!". Jag fattade ingenting men gjorde som dom sa. Tydligen var det salt och sånt i luften så kameran skulle förstöras. Därför är det bara en lite halvdålig bild på "poolen".
På vägen tillbaka kokade jag ännumer och fick någon slags värmeslag skulle jag kunna tro. Fick så himlans ont i huvudet. Drack en massa vatten, men det gick inte över. Skummt.
När vi hade varit hemma ett tag så skulle vi gå och spela beach tennis. Men hade så ont i huvudet, mådde illa och var så himlans trött så stannade hemma.
Har fortfarande litelite ont i huvudet så skippade yoga i dag.
Nu datar jag mig och tycker att jag har det så bra som inte är i Sverige nu när det ösregnar. heee
Peace Out Dudes

Framme

Yes, nu är jag här på en liten ö mitt ute i havet. Sissådär 35°. Ödlor. Ödlor över allt. Imorse var det en i duschen. Antar att dom drar sig till svenskar?
Bada ska vi göra snart. Om sissådär (haaa, kan inte sluta säga sissådär) en halvtimma.
Pozz

Gone.

Yes, nu är jag troligen och hänger på flygpatsen. Om någon timma går planet till storasyster och storebror min.
Har bara packat två böcker, kamera, Anki, en penna och min fina analoga kamera som jag fick av pappa i går (men mer om det senare) i handbagage. Lite lite packning för 30 timmars flygning tycker jag. Men har proppat min mobil med grym musik så klarar mig nog.
Det känns inte så bra att flyga, mellanlanda, flyga, mellanlanda, flyga, mellanlanda, flyga och till sist landa när man har väldens flygrädsla. 
Men kanske skriver en liten hälsning från New York när vi mellanlandar där ;)
Så Heydåå!
(blir lite segt med bloggningen men har med mig dator).
Sakna mig inte för mycket nu^^
Pozz sötisar

Jämnstäldhet

Har tänkt på en sak. Kellogs special K är inriktad på kvinnor. Alla deras kampanjer på baksidan är oftast isammarbete med tex. Make Up Store. Reklamerna på tv är det en tjej som vill komma i sina jeans igen. Hon äter K special och vips så blir hon smal. Men varför är det inriktat på kvinnor? Kan inte män äta K special? Min bror gör det. Det är fel att reklamer och sånt ska vara så inriktat på bara kvinnor eller bara män.
Män får oftast högre lön är kvinnor. Varför är det så? Är kvinnor sämre än män? Nej! Absolut inte. Men varför rankas kvinnor under män. Det är fel.
Varför är det många fler män än kvinnor som styr över välden. Det är fel.
För några veckor sen fick Thailand sin första kvinnliga President. Det är bra. Kvinnorna fortsätter att kämpa på mot en jämnstäldigare värld. Det är bra.
Det var väl det som snurrade i mitt huvud just nu.
Peace Out
Sen så blir man ju så himlans sur på det här! Varför ska det finnas en speciell kategori för "tjejspel". Killar kan väl lika gärna sköta barn och välja kläder. Det är DUMT DUMT DUMT! Man blir så SUR SUR SUR!

SojaKorvar och Skummbananer

'Idag så cyklade jag, Henry och Sabrina till Sickla och grillade. På engångsgrillen låg  Soja korv och skummbananer.
Lika som bär.
Ketchup.
Körvar.
Kate Moss *.*
Skummbanan.

Sova bort en dag och att vara ensam hemma.

Något som jag har lärt mig den här sommaren är att sova länge. Det är jobbit. Sov till 12 i dag, om mamma inte skulle ringt och väckt mig skulle jag ha sovit bort hela dagen. När man sover till mer än 10 så känns det som man har slösat bort hela dagen och att man verkligen inte orkar gå upp och göra något av dagen. Men jag tvingar mig upp ur sängen för att hunden nog håller på att kissa på sig och att om mindre än en timma så ska jag träffa Sabrina.
Sen så har mamma och David åkt till Danmark i dag på bröllop. Känns väl sådär. Men dom kommer hem i morgon.
Om jag ska vara ärlig så gillar jag att vara ensam hemma. Ta hand om sig själv. Det är härligt. Hellre hemma när dom är borta än hos en kompis. Väldigt konstigt tycker ni kanske. Men jag gillar att behöva sköta om mig själv. Inte att mamma och David alltid finns. Det är som om jag sätts på prov. Ser om jag klarar av att vara ensam.
Kan ju säga att jag klarar av det alldeles utmärkt. MVG.
Många av mina kompisar fattar inte hur jag klarar av att vara ensam. Men det är enkelt. Bara jag är hemma. Då går det. Ingen annanstans. Bara hemma. Där är jag trygg.
Så kan man ju sätta på spotyfi på hösta volymen utan att någon störs av det. Fint.

Det som är Fint lista

  • När man ser två olika bilar som heter "BAS" på mindre än 5 minuter
  • moln
  • Parken
  • Den busiga känslan som rusar genom kroppen när man köper godis på rasten och får springa för att inte lärarna ska se en.
  • När spotyfi envisas om att spela samma låt två gånger innan den byter.
  • First Day of My Life - Bright Eyes
  • Trocadero
  • Mina underbara kompisar som alltid finns för mig
  • Rosetter
  • Båten till söder
  • Grilla skummbananer på en engångsgrill när sommaren är som bäst.
  • Fina texter
  • Hemlisar
  • Gatukritor
  • Nallar

kortbyxor

Dom nya älsklingarna.
Om jag ska vara ärlig så äger jag inga långbyxor. Ganska skummt.

Lyckliga

Nu för tiden så ser mitt fönster ut så här. Tanken är att folk som går förbi ska läsa det och bli glada och skutta iväg och leva lyckliga i alla sina dar.

Förlåt Text till dig Håkan Hellström

Kommer inte ihåg om jag har publicerade den här bilden eller inte. Lite bildbrist just nu när det är så sent att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, alltså orkar jag inte redigera en bild åt er. Sorry.
Förlåt Håkan Hellström för att jag har haft en massa fördomar om dig. Har trott att din musik inte alls var bra.
Men idag så försökte jag ta och lyssna på din musik. Texterna, musiken och din röst är så bra!
Förlåt förlåt förlåt för att jag har tyckt illa (eller jag hatade liksom inte dig men inte gillade dig) om dig och trott att din musik var ickebramusik. Men den är ju helt fantastisk!
Himlans FinFinFin.
Ses på Grönan i September jaoo!
Förövrigt är jag himlans glad över en massa saker. Dom finfina kortbyxorna som jag har tittat på ett tag var på rea, tillochmed 2 för 99:- så då fick jag ett par mycketfina kortbyxor till. Har en fantastisk hund som har skaffat sig en valpkompis som bor i samma hus som oss. Jag gillar moln. Har tejpat upp en textrad ur Parkens låt Glittrar på mitt fönster så att alla som går förbi (bor på nedersta våningen) ska läsa och bli galda. Har ätit godis och varit med finaste Sabrina idag. Köpt en knapp (Vänsterpartiets logga jaoo) som sitter på min tygpåse. Har ätit glass. Lånat 5 böcker på bibblan. Jag har skaffat mig en ny stor fin garderob som slukar allt och lite till. Min hund snarkar just nu vid min sida av sängen. Han drömmer och skäller! Lillen. Undrar vad som händer i hans huvud.
Nu ska jag också sova, drömma och snarka (men vet inte om jag lyckas med det)
♥♥♥

Musique.

↑ Fin spellist.

svarta takar

Bukett.

Jag ser hur du glittrar. Jag ser det i dig.

Pez är så gott! Så himlans gott! Nog den godaste godisen. Ännu godare blir det om man lyssnar på Parken medans man äter.
Nomnom.
Förövrigt har jag och Sabrina försökt att sälja bakverken som vi bakade igår. Tillslut fick vi ihop 180 kr var. Inte så mycket men vi behövde ge mamma 220 kr för ingredienserna. Annars skulle vi ha varit rika. Men nepp.
Peace Out

First Day of My Life

Fist Day of My Life- Bright Eyes
Hilmans fin låt! Lyssna på hela texten

Jag måste stoppa dig.

Lyssnar på Veronica Maggio. Funderar på om jag ska gå och duscha. Men vet inte om jag orkar. Har ont i huvudet.
Tror jag tänker för mycket. Lilla huvudet klarar inte av så många tankar. Eller så är det bara för lite sömn och vatten.
Vet inte. Har så många tankar i mitt huvud. För många för att skriva ner.
Vill åka skridskor. Konståkning. Var ganska längesen jag var på isen. Ska träna igen i höst tror jag. Jo jag ska det. Vill det. Men kanske bara en gång i veckan. Inte som förr. Ska inte tävla heller. Bara åka för att det är så himlans kul.
En av alla tusen tankarna.
Peace Out
♥♥♥
Jag gillar moln.

This the first day of my life

När jag tittade igenom arkivet på nog världens finaste blogg för några dagar sen så hittade jag en så fantastisk spellista. Har lyssnat på den dom senaste dagarna.
Förövrigt har jag bakat i dag. Jag och Sabrina driver café i morgon. Ni kan ju titta in. Ta båten från söder och gå längst kajen, mot sickla. 200 meter från båten ungefär.
Oj, vad jag älskar rosa moln.

lite filmer

Det finns nog inte kassare videor än dm här. Jag stog längst fram vid högtalarna. Det var jättemycket bas så det är väl det man hör...
Aja, EnJoy
Love Is My Religion Ziggy Marley
True To Myself Ziggy Marley
Is This Love Ziggy Marley


Ziggy Marley skrattade åt mig!

Det var så bäst! Bäst Bäst Bäst! Så himla bäst!
Jag mötte molly 17.30 i the sluss och vi köpte food på donken. Tog båten (som var fullproppad med folk) till grönan. Satte oss näst längst fram och åt donkenmat och sockervadd. Pratade med en tant. En fågel bajsade på oss också.
Ungefär en halvtimma innan konserten började så flyttade dom framför oss på sig. Dom bara gick iväg, tror dom skulle äta mat. Såklart tog vi deras platser. VI STOG LÄNGST FRAM!!!
När vi hade väntat i 1 timma och 45 min kom Ziggy Marley ut på scenen. Alla började skrika och hoppa. Man kan säga att man blev helt galen. Det var så fint och bra och bara bäst. Alla stog och dansade.
Jag och Molly vinkade till Ziggy i pausen mellan 2 låtar. Han såg oss och började skratta! ZIGGY MARLEY HAR SKRATTAT ÅT MIG!!!!!!!! SÅ GRYMMT!!
Han körde några av hans pappas låtar. Det var så bra, bäst, fest.
Filmade lite också men vet inte hur jag laddar upp filmklippen^^
Så himla fint.
Himla finfint!
Så himla finfinfint.
Jag sov hos Molly den natten. Fast vi läste för det mesta gamla KP och pratade.
Kommer aldrig glömma hur fint och bäst och fint den här konserten var!
Till och med bättre nästan än Petters konsert.

tänkte dra till stranden

Japp, så här ser jag ut i dag. Tänkte gå till stranden men sen såg jag att det var regnväder. WOHOOO!!!!
Så ska nog försöka hitta en dragkedja så jag kan laga mina kortbyxor som har gått sönder. Kanske beger mig till myrorna.
Nu försöker jag iallafall redigera alla fula mobilbilder på Ziggy. Man fick inte fota med systemkamera. Men mobilbilder blir väl okay. Det är ju himlanscoolt att jag äns har bilder på självaste Ziggy Marley.

Regn

Mina Fina Kusiner.
Nu skulle jag vilja ha regn. Varmt, sissådär 25° men spöregn. Älskar regn. Det är fint. Det är härligt. Det är blött.
Vara på Gotland. Det regnar. Man badar. Paradis.
Vara i Costa Rica i regnsesongen. Det regnar. Man surfar. Yogar. Hundar. Ännumer paradis.
Fast mest paradis just nu är väl när jag åker till Aruba om sissådär en vecka. Min storasyster och storebror bor där (eller inte broshan, han är bara och hälsar på. Egentligen pluggar han på musikskola i LA. Gittar jaoo). Har inte träffat dom på mer än ett halvår! Kommer bli så mys.
Oj, nu tappade jag tråden. Jutdea regn var det...
Nepp, kommer inte på något mer nu om regn. Glömde helt bort mig när jag började komma in på resor och habahaba.
Men regn är fint, så är det!
Sen så längtar jag lite tills skolan börjar. Sjuan liksom. Lite läskigt med nya klassen och så. Men jag har ju en lite kompisar i samma klass sen innan. Liksom Amanda, Douglas, Leo, Sonia, Alva, Rasmus, Viktor och Krille. Oj vad många vi är. Värsta gänget ju! Ska bli så spännande. Betyg också. Och så kommer jag ha tandställning (äntligen!!), glasögon (ser helt fel på långt håll) och rosa hår. Fet grym jag kommer va.
Har ont i huvudet. För mycket bad och musik dom senaste dagarna.
Förresten!
Ziggy Marley konserten var halabaloo bra!
Men det tar vi en annan gång.
Sova nu. Eller läsa lite kanske. Eller lyssna på Parken. Vem vet. Inte jag iallafall.
Poz

pepp pepp pepp

Åhh! jag är så pepp pepp pepp!! om 30 minuter ska jag åka till the sluzz och träffa molly. Vi ska ta båten till grönan och se på hela fina reggylegendens son ZIGGY MARLEY!!!! SÅ HIMLA GRYMMT!!! Är så pepp pepp pepp pepp!! ni anar inte!!! PEPP PEPP PEPP KOMMER BLI SÅ GRYMMT!
Nu måste jag förbereda mig lite.
Pozz

Grönö, Landet. Del två. Systemisen

Vi åkte till landet på torsdagen innan midsommarafton.
Vatten+Vattenskidor
Midsommarafton med snapsvisor, sill, potatis, trocadero, ostar och senap.
Det nya favoritstället där han mest låg och glassade sig i solen.
Blev glad när skeden äntligen fastnade på min nos.
Myra.
Kusin läser tidning.
Hunden kröp in under altanen, kom inte ut *.*
Firade David på hans namnsdag.
Morbror Bill.
Sen satte vi alla på oss roliga hattar och började skjuta med luftgevär. Gick jättedåligt för mig för jag har något synfel, så träffade inte måltavlan.
Sen på söndagsmorgonen packade vi våra väskor, satte oss i bilen och jag började snaska på fransk nougat och trocadero (fast jag snaskade inte på drickan, den drack jag^^) och läste skvallertidning.
Vi åkte förbi rosa villor och sen ut på motorvägen. Efter 4 timmar var vi hemma i fina Stockholm.

RSS 2.0