"Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig"

Såhät såg dagen ut. Vi tog bilen i 20 min och sen fick vi gå 2,5 km. Jag kokade, bokstavligen. Men då var det ju himlans skönt att hoppa i vattnet. Lite svalkande men ändå varmt.
Det var krabbor överallt på klipporna, väldigt läskiga svarta krabbor. Fina fiskar var det i vattnet också som vi snorklade och tittade på. Hoppade från en klippa och filmade under vattnet. Himlans (kan verkligen inte skuta säga himlans) Najsnajs!
Precis innan vi skulle gå så plockade jag fram kameran och skulle knäppa några bilden, efter någon sekund börjar alla skrika "PUT THE CAMERA DOWN!!!". Jag fattade ingenting men gjorde som dom sa. Tydligen var det salt och sånt i luften så kameran skulle förstöras. Därför är det bara en lite halvdålig bild på "poolen".
På vägen tillbaka kokade jag ännumer och fick någon slags värmeslag skulle jag kunna tro. Fick så himlans ont i huvudet. Drack en massa vatten, men det gick inte över. Skummt.
När vi hade varit hemma ett tag så skulle vi gå och spela beach tennis. Men hade så ont i huvudet, mådde illa och var så himlans trött så stannade hemma.
Har fortfarande litelite ont i huvudet så skippade yoga i dag.
Nu datar jag mig och tycker att jag har det så bra som inte är i Sverige nu när det ösregnar. heee
Peace Out Dudes

Kommentarer
Postat av: sonia

naaajs :)

2011-07-15 @ 12:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0